Bij de cursus krijg je ook nog bonussen ter waarde van 4.745

Celine Charlotte heeft speciaal voor haar cursisten afspraken gemaakt met alle onderstaande cursus aanbieders: jij krijgt hun cursus GRATIS om te doen, bij aankoop van de cursus #onlinecursusin7dagen.

Bonus 1. Een jaar (!) gratis alle software voor het runnen van je cursus

(t.w.v. 796)

 • Je krijgt een jaar gratis het mailprogramma Mailblue/ActiveCampaign
 • een jaar gratis betaalsysteem Plug & Pay
 • een jaar gratis websitebouwer Phoenix
 • en een jaar gratis je cursus hosten bij Huddle

Zo heb je alle software die je nodig hebt om een cursus te maken.

Cursist Vera: "Dit was voor mij echt doorslaggevend, ik kon in 1 klap alles opzetten en inrichten."

Bonus 2. Leer je cursus juridisch beschermen

(t.w.v. 297)

Mag je content van een ander gebruiken in je cursus? Hoe maak je algemene voorwaarden, privacy verklaringen, hoe zorg je dat anderen je cursus niet kopiëren en veeeel meer juridische zaken leert Phyllis Winkens je allemaal in haar cursus. Zij is jurist voor coaches en is onze eigen jurist voor deze cursus.

Bonus 3. Leer adverteren op Insta & Facebook

(t.w.v. 297)

In deze bonus gaat Berthine de Ruiter (+5 jaar als ad specialist) je leren hoe je advertenties maakt. Stap voor stap laat ze zien hoe je zelf een winstgevende campagne opzet. Handig voor elke cursusmaker, maar speciaal ook voor iedereen die nog geen volgers heeft.

Bonus 4. Leer filmen en editen met je mobiel

(t.w.v.397)

Gerard Dunning (a.k.a 'The Video Guy') geeft jullie zijn cursus 'filmen en editen voor coaches', waarin hij je leert hoe je héél simpel toch professionele video's maakt voor je online programma's en je promotie en video's op social media of LinkedIn, gewoon met je telefoon en wat simpele software. Plus: YouTube tips!

Bonus 5. Leer webinars maken & verkopen

(t.w.v. €473)

Een webinar geven is zo'n specifieke skill om te kunnen, dat je niet één, maar twéé experts krijgt die hier meer over komen vertellen. Van het inrichten van je webinar (€247, door Grysilde Velstra) tot en met hoe je niet perfectionistisch hoeft te zijn tijdens het verkopen (€199, door Evelien Bijl): je leert in deze bonuscursussen hoe je het zelf kan doen.

Bonus 6. Leer werken met een klantenservice
(t.w.v. 247)

Binnen één dag de customer care voor jouw online onderneming of cursus up and running! Deze cursus gaat je stap-voor-stap begeleiden door middel van kort en bondige uitleg, praktische oefeningen en handige checklists en templates. Het samenstellen van je customer care team, het inrichten van jouw ideale klantenservice, formuleren van processen en het optimaliseren van jullie workflow. Van C.Academy's eigen Myrthe, die al jaren de klantenservice van Celine doet.

Bonus 7. Manifesteer je droom launch

(t.w.v. € 222)

Ook zonder website, funnels, video's kan je succesvol verkopen: Daniela Kura is daar het bewijs van (verkoopt als een malle programma's zonder salespages!), en gaat je in deze masterclass als trauma-informed 'purpose en manifestatie coach' meenemen. Er zit een visualisatie bij.

Bonus 8. De klantreis van jouw (potentiële) klant

(t.w.v.247)

Imke van Kuppeveld - jullie kennen haar waarschijnlijk al, want Imke is al jaren een vast teamlid van C.Academy - leert jullie alles over de klantreis: de (online) reis die iemand aflegt vóórdat hij/zij klant bij je is én daarna. Hoe zorg je dat dat technisch allemaal op rolletjes loopt? Dat legt ze onder andere stap voor stap uit aan de hand van de programma's Active Campaign/Mailblue en Plug&Pay. Ze geeft daarnaast ook schrijftips: hoe formuleer jij jouw aanbod nu écht duidelijk?

Bonus 9. Het kiezen van je ideale klant

(t.w.v. 297)

Saïda L'Mhajari gaat samen met je dieper in op de 'ideale klant' in deze cursus. Om klanten aan te trekken waar je energie van krijgt, en waarom het nou zo belangrijk is om een ideale klant voor ogen te hebben.

Bonus 10. Leer alles over Reels op Instagram

(t.w.v.209)

In deze cursus leert Sepiedeh Orafah niet alleen hoe je Reels moet maken, maar ook hoe het algoritme werkt en hoe je ervoor zorgt dat de kijkers van jouw Reels worden omgezet in volgers en kopers van jouw cursus. Alsof dat niet genoeg is, leert ze je ook hoe je in een korte periode heel veel Reels bedenkt én uitvoert.

Bonus 11. Een onweerstaanbare salespagina

(t.w.v. 249)

Hoe verleid je de bezoeker van jouw salespagina om jouw cursus daadwerkelijk te kopen? Wat moet je op je salespagina zetten, in welke volgorde en waarom? Anja Kicken leert je er alles over in haar cursus. Na het zien van deze cursus heb je nooit meer een writer's block.

Bonus 12. Een podcast maken en lanceren in 7 dagen

(t.w.v.222)

Alice van der Zalm neemt je van A tot Z mee in de wereld van podcasts: je leert een podcast maken, bedenken, editen, lanceren en promoten. En hoe zorg je er nu voor dat jouw podcast daadwerkelijk beluisterd wordt? En hoe zorg je ervoor dat jij - met je podcast - je ideale klant aantrekt zonder dat het als sleuren voelt?

Bonus 13. Leer hoe je TikTok inzet voor jouw bedrijf

(t.w.v. 278)

Hoe kun je met jouw online business honderdduizenden mensen bereiken op TikTok? En hoe zet je deze kijkers om in kopers van jouw cursus? Wat moet je posten, hoe maak je snel en makkelijk video's en hoe maak je elk onderwerp interessant voor TikTok? Laurence de Wilde leert je in zijn cursus alles wat je moet weten over TikTok.

Bonus 14. Leer je cursus automatiseren

(t.w.v.297)

Ilse van Bruggen zorgt ervoor dat jij weet hoe jij jouw cursus moet automatiseren. Welke technische functies heb jij nodig voor jouw cursus, welke software heb je nodig en wat voor een betaalsysteem kies je?

Bonus 15. Leer hoe je Canva inzet voor jouw bedrijf

(t.w.v. 217)

Samen met Suze ga je met Canva aan de slag, waardoor je geen grafisch ontwerper meer nodig hebt voor de branding van jouw (online) bedrijf. Je leert hoe je een huisstijl maakt, hoe je dit omzet in posts voor social media, tekstdocumenten en video's. En geen zorgen, want Suze leert je ook hoe je ervoor zorgt dat jouw Canva-omgeving netjes en overzichtelijk blijft!

Waarom uitstellen? Breng je bedrijf online!

Klaar om jouw online cursus te bedenken, maken en verkopen? De cursus komt met 100% geld terug garantie voor als het niks voor je is.

 • Online video's vol tips van Celine Charlotte, 11 uur in totaal (€2.997)
 • Een ticket voor de Instagram communityweek (22 t/m 28 November!) (599)
 • 25 live masterclasses van Celine Charlotte door het jaar heen (1.799)
 • een jaar lang extra live begeleiding van Celine Charlotte na afloop van de communityweek (€650)
 • Template voor je salespagina (399)
 • Een jaar gratis alle software om te kunnen starten (€796)
 • BONUS: hoe run je een cursus op (en met) Instagram? En hoe promoot je via Instagram? (299)
 • Levenslang toegankelijk en alle updates (€227)

Totaal: €7.768 maar nu 2.997

Yes, ik wil meedoen!