Maak en verkoop je online cursus in 7 dagen (of minder)

Altijd al een cursus willen maken maar nooit doorgezet? Want het klinkt moeilijk en kost veel tijd?

In meer dan 150 video's & podcasts leg ik je alle geheimen uit achter mijn miljoenenbedrijf in cursussen. Hoe maak je een cursus ZO goed dat-ie BLIJFT verkopen?

Inschrijving gesloten

Wat is dit voor cursus?

Je leert een online cursus maken en verkopen. Het online programma bestaat uit een videocursus met livesessies en een communityweek. Zoals cursisten uit de vorige ronde zeiden: "Het meest complete programma ever" en "De beste cursus over online cursussen maken."

Wie doen er mee?

Al meer dan 1.200 mensen gingen je voor. 40% had al een cursus en deed mee om hun eigen cursus of marketing te verbeteren, 60% had nog nooit een cursus gemaakt en kocht de cursus om eindelijk daarmee te starten. Eerdere cursist: "Eindelijk die schop onder mijn kont, de cursus is af en mijn eerste kaartjes zijn verkocht!"

Hoeveel tijd kost het?

Je kan 'm in je eigen tempo volgen. Sommige cursisten binge-watchen alles in 2 dagen, anderen kiezen voor één ochtend in de week ermee bezig te zijn. In totaal heb je zo'n 15 uur aan video's en 15 livesessies, verspreid over 6 maanden. "De lessen waren verslavend, ik vloog door de video's heen", zei één van onze cursisten.

Wat jij kan na deze cursus:

 • Je weet hoe je jouw online cursus boeiend maakt qua inhoud en hoe je goed presenteert op video.
 • NIEUW: Je weet hoe je ChatGPT inzet voor je cursus maken en verkopen.
 • Je snapt de techniek en software: waar je video's host, plaatst, hoe mensen je betalen en hoe je salespagina eruit ziet.
 • Je kent alle 15 marketingkanalen die je kunt inzetten voor je cursus, en bent met minimaal 3 actief aan de slag.
 • Je snapt hoe je Instagram en een community inzet voor je cursus en hoe je een cursus maakt die blijft verkopen.

Deze cursus is voor jou als je...

 • Wilt leren hoe je jouw kennis omzet in een online cursus, zodat je niet 1 op 1 hoeft blijven coachen en je impact kan vergroten.
 • Wilt leren hoe je jouw marketing naar the next level kan tillen & van ChatGPT gebruik kan maken.
 • Met zelfvertrouwen voor de camera je punt wilt maken.
 • Een schaalbaar verdienmodel wil, waarbij je 1x iets maakt en dan aan duizenden mensen kan verkopen.
 • Met honderden andere collega's in een community wil netwerken en bijleren van Celine Charlotte

"Zo uitgebreid, vooral veel info op de sales"

"In 30 minuten cursus op papier. Kan bijna niet geloven"

"Beste lancering ooit gedraaid, meest waardevolle cursus die ik heb gevolgd."

Dat is alle korte info.

Heb je meer nodig om mee te doen?

"Ook voor ervaren cursusmakers must om te volgen"

"Waarschijnlijk was het anders meerjarenplan geworden..."

"Al meer dan 5K ermee verdiend"

Heb je nog twijfels?

Bonus: Leer hoe Celine ChatGPT inzet (€499)

Aaaah, het allernieuwste waar iedereen het over heeft: artificial intelligence, oftewel: ChatGPT. Ik ben obsessed.

> Mijn workflow is vertienvoudigd, zoveel sneller werk ik nu.

> Ik gebruik ChatGPT als creatieve brainstormpartner.

> Ik laat het copy schrijven, die ik zelf nog een beetje aanpas.

En ik ga jou leren hoe JIJ het kunt inzetten bij het maken én verkopen van je cursus. In een twee uur durende workshop/masterclass (waar je gelijk gaat meedoen!) en we samen ontdekken hoe jij ChatGPT voortaan gaat gebruiken om geld mee te verdienen.

 • Twee uur durende workshop waarin ik je meeneem in mijn workflow.
 • Werkboek met 15 duidelijke voorbeeldoefeningen die je gelijk in je eigen cursus kunt gebruiken.
 • Een handleiding met alle tips voor cursusmakers en coaches.
 • Mijn favoriete 100+ prompts die ik gebruik voor ChatGPT.

4x waarom NU meedoen

1. Je krijgt toegang tot de communityweek

Je krijgt toegang tot een van de populairste onderdelen van de cursus: de communityweek op Instagram, van 18 t/m 24 april. Een week lang online netwerken en bijleren met honderden andere ondernemers. Centraal deze week: ChatGPT gebruiken

2. Je krijgt bonussen erbij

Door mijn bekende naam en populariteit van de cursus, heb ik iets unieks voor je: ik ga samenwerkingen aan met cursusmakers, en je krijgt 15 bonussen erbij: Leer een podcast maken, leer TikTok, leer Canva...en nog 12 andere (!) bonuscursussen (t.w.v. €3.835)

3. Zes maanden lang begeleiding van mij!

Als je instapt, krijg je een half jaar lang extra live begeleiding van mij na afloop van de communityweek. Dat betekent dus nog meer ruimte voor vragen en extra tips. Eerdere cursist: "Ik kijk elke twee weken weer uit naar dit uur met Celine: het is een boost voor mijn productiviteit!"

4. Je krijgt een jaar gratis software

Als je de cursus koopt, krijg je de software die je nodig hebt om een cursus te lanceren gratis erbij. Dus een mailprogramma, websitebouwer, cursusplatform en een online betaalsysteem t.w.v. €801. Cursist: "Dit had ik dus zelf sowieso moeten betalen als ik de cursus niet had gekocht."

Je krijgt 100% je geld terug als je alle opdrachten hebt gedaan, alle video's hebt bekeken en toch denkt: naaah, dit wordt 'm niet. Stuur ons dan binnen 14 dagen nadat je de cursus kocht een mailtje. Dus de aankoop is helemaal risico-vrij.

"Waarom is de cursus zo populair?"

Het unieke aan deze cursus is het 'totaalpakket' dat je krijgt. Nergens in Nederland vind je zo'n grote community cursusmakers die samen groeien & van elkaar leren. Door Celine's bekendheid en populariteit van de cursus, heeft ze ook voor €5.135 aan samenwerkingen aangegaan. Iets wat je HELEMAAL gratis krijgt als je meedoet!

 • Je leert alle trucs en tips in de online video's & podcasts die Celine voor je heeft gemaakt. Dit is zo'n 15 uur aan lesmateriaal en de kern van de cursus (t.w.v. €2.997).
 • Je doet mee aan de Instagram communityweek, ontmoet daar je business buddies en leest de tips van meer dan duizend (!) andere cursusmakers (t.w.v. €599).
 • We laten je daarna niet in de steek, maar krijgt 6 maanden lang (!)15 live masterclasses van Celine Charlotte: elke twee weken een incheckmoment. (t.w.v. 1.799)
 • Levenslang toegankelijk (€227)
 • Dan zitten er heel veel checklists, templates, software en een werkboek bij de cursus. Bijvoorbeeld: salespagina template (€304) en een giga-launch-checklist (€304) en een werkboek vol oefeningen (€104).
 • We hebben een samenwerking geregeld, zodat je een jaar gratis alle software voor je mail, website & hosting van de cursus en community krijgt (t.w.v. €801)
 • BONUS: hoe run je een cursus op (en met) Instagram? En hoe promoot je via Instagram? (t.w.v. 299)
 • BONUS: hoe zet je ChatGPT in voor je cursus? Doe mee met Celine's workflow (499)
 • ...en alsof dat nog niet genoeg is, zitten er nog (15!!) andere bonuscursussen en - masterclasses bij van (veelal) eerdere cursisten uit deze cursus: leren TikToks maken, e-mails schrijven, ontwerpen in Canva, een podcast creëren, filmen met je mobiel, copy schrijven...al deze bonussen zijn in totaal €5.135 waard als je ze los zou kopen.

Totaal: €11.768 maar nu 2.997 ex btw

Inschrijving gesloten

Let's go

Ik heb meer dan 8 cursussen gemaakt, 18.000 cursisten gehad en meer dan 4 miljoen euro in kaartverkoop gehad.

En ik ga je helpen.

Precies op de manier die je van me kent: 100% transparant over mijn fouten, learnings, slimme trucs en marketing. Ik neem je mee achter de schermen van mijn eigen cursusbedrijf, vertel PRECIES hoe ik mijn cursussen maak, film, verkoop en run.

Mijn focus: jou leren hoe je zelf een cursus maakt die mensen met liefde kijken, waar ze iets van leren, en zo blij van worden dat ze nóg meer van je willen kopen.

Je te motiveren het gewoon te gaan DOEN. Niet twijfelen of afwachten. Begin het (met hulp van mij!) te leren.

Inschrijving gesloten